Szerkesztőségi üléseinket hónapok óta online tartjuk. Hogy is lehet a három-négy órás monitorozást kibírni? Például iszogatással. Előkerült a sör, a bor, a pálinka, mindenki improvizált, mert nem terveztük meg előre a közös poharazást. De hogyan lehetne szintet ugrani? Irodalom, ital és? Étel! Közös vacsora a számítógép előtt. Lajos indiait főzött, csicseriborsós csirke garam masalát. A titok, azt mondta, a tizenkétféle fűszer: hagyma, fokhagyma, paprika, paradicsom, gyömbér, római kömény, kurkuma, fahéj, szegfűszeg, bors, kardamon, garam masala. Lajos elhozta nekem, Gizi pedig elment Lajosékhoz, és elszállította az ételt Biankának, Katának és Petinek. Így együtt vacsorázhattunk. A következő alkalomra Kata főz szabolcsi töltött káposztát. Nem tudom, én mivel rukkoljak majd elő. Rajongok Vinkó József Szellem a fazékból című rádióműsoráért. Ott hallottam, hogy eleink a mókust is megették: sütve, főzve vagy pástétomnak. Még van időm beszerezni a mókust vagy a varjút. Kár, hogy nehéz lesz, talán lehetetlen. Mi legyen? Borban az igazság. Iszom is egy pohárka vörösbort. De szép lesz majd egyszer egy tortúra egy borvidéken! De, amíg minden korlátozástól mentesen utazhatunk, addig a monitor előtt ülünk, írunk, szerkesztőségi üléseket tartunk, és sokat vitatkozunk ugyan szövegszerkesztési kérdésekben, néha egyszerre beszélünk, viszont mindig megállapodunk végül.
Lajos indiai receptjéért írj nekünk, és máris küldjük!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.